Hvilket køleskab bør du købe?

Står du og er på udkig efter et nyt køleskab til dit hjem? Så bør du helt klart overveje at investere en masse tid i at undersøge, hvilke forskellige køleskabe der udbydes. Du kan både se på prissammenligninger af de forskellige køleskabsmodeller, anmeldelser fra forbrugere af de enkelte køleskabe samt, hvilke funktioner de enkelte køleskabe har. På den måde sikrer du nemlig, at du finder et køleskab, der både er billigt, og som har alle de funktioner, som du har brug for. Ud fra forbrugeres anmeldelser har Testoverblikket.dk udarbejdet et overblik over hvilke 3 køleskabe, der har fået de bedst anmeldelser. Så hvis du er tvivl om hvilket køleskab, som du bør vælge, kan du med fordel læse anmeldelserne igennem og få lidt inspiration fra dem. Her er de 3 køleskabe, som forbrugerne har anmeldt bedst:

Electrolux ERF4114AOX

På førstepladsen findes køleskabet Electrolux ERF4114AOX. Dette køleskab har en stor rummelighed og et pænt udseende med en overflade af rustfrit stål. Grundet køleskabes store rummelighed har det et lidt større energiforbrug end gennemsnittet. Det bruger nemlig 117 kWh, hvilket betyder, at det koster 280 kr. årligt at have nedkølet. En fordel ved dette køleskab er, at det har en ventileret køler, som fører den afkølede luft rundt i køleskabet, hvorved hele køleskabet har den samme temperatur.

Liebherr Kef 43103

På en andenplads er køleskabet Liebherr Kef 43103. Dette køleskab har også en stilrent design i rustfrit stål. En fordel ved dette køleskab er, at det er mere energivenligt. Det forbruger nemlig kun 78 kWh, og derfor vil det kun koste dig 187 kr. om året at holde nedkølet. Derudover har køleskabet en stor kapacitet og en masse forskellige indbyggede skuffer og hylder, hvorved det er beregnet til familier med flere medlemmer. Dette køleskab har også den funktion, der hedder superkøl, som betyder, at når du putter varme nye madvarer i køleskabet vil køleskabet sænke temperaturen over en kort periode for at nedkøle disse madvarer.

Liebherr Kef 4350-20 057

Liebherr Kef 4350-20 057 har fået tredjepladsen. Dette køleskab kommer i et hvidt og stilrent design, og derudover er det lavet med LED-lys, som lyser køleskabet op på en fantastisk måde. Køleskabet har et energiforbrug på 90 kWh, som betyder, at det koster 216 kr. at holde nedkølet om året. Køleskabet er desuden bygget med et touch display, så du selv kan indstille temperaturen i det. Derudover har det o-zone skuffer, som sikrer grøntsager en længere levetid.