Sælger strategier – indstilling et Stop Loss

Nogle gange er den bedste måde at sænke risiko ikke at investere på alle! Men når vi gøre beslutningen om at hoppe ind i det mudrede vand i aktiemarkedet, dens altid en god idé at have en klar, bare i tilfælde redningsvest.
Vi alle har historier om “must have” “kan ikke tabe” aktien, ser tilbage, vi ikke virkelig nødt til at købe, og det helt sikkert tabt. Så, hvordan man bedst beskytte dig selv når markederne er uenig med din due diligence? Trailing stop tab.
Det er vigtigt at forstå psykologi af investering. Når vi laver penge, er der instant eufori. Når vi begynder at tabe penge, er der en pludselig “rådyr i forlygterne” type af følelser, som gør os i stand til at gøre det rigtige. Vi frygter, at det øjeblik, vi sælger, vil være det tidspunkt, hvor det begynder at rebound. Ikke alene er vi bange for at vi vil være den fyr, der sælges på lave ende, men at vi vil gå glip af umådelige formuer fordi vi kom ud for tidligt.
Mens dette sker oftere end ikke, forvandler et lille tab til en meget større tab. Husk, at 40% tab startede som en 5% tab.
Så hvad er den bedste stop tab strategi? Nå, tilfældigvis vi har 2. En enkel, en lidt mere kompliceret, men muligvis mere effektivt og kapital besparelse.
Den første strategi kaldes en “efterfølgende stop loss”. Sin enkle og effektive. Vi vil tilføje en lille twist til det. Et traditionelt efterfølgende stop loss betyder blot, at du angiver en procentdel, som du er villig til at tabe. For eksempel, hvis du købe 1000 aktier i ABC på $5/share, kan du indstille et stop loss på 10%. Dette betyder, at hvis de bestand dips under 10% af din købspris ($5-10% = $4,50), du er ude af markedet og ikke længere risikere kapital. Hvis aktiekursen flyttes højere, ville du sætte din tabsgarantiaftaler på 10% under slutkursen. Hvis ABC flytter til $5,50, ville du sætte din tabsgarantiaftaler på $4.95. Hvis bestanden falder til under prisen, er du ude.
Ved at indstille din tabsgarantiaftaler samtidig med dit køb, tager du følelser ud af investering. Specifikt, tager du ud den “deer fanget i forlygterne” følelser. Dette vil spare dig sorg og vil spare dig penge. Hvis dit lager flytter du tror det vil, kan du låse i dine gevinster automatisk.
Vores twist til denne strategi er dog, at først fastslå det beløb i dollar, første stop tab er værd, og lad der dikterer hvad jeres stop skade vil være.
Givet det samme eksempel som ovenfor, vil din første stop tab være $4,50. Du vil kun risikere $0,50 per aktie eller $500. Dette repræsenterer de mest du er villig til at tabe, uanset hvilken vej går investeringen.
Hvis aktiekursen flytter til $7,00, i stedet for at din tabsgarantiaftaler på $6,30, (dermed risikere $0,70 eller $700 af dine penge), ville du sætte din tabsgarantiaftaler på $6,50, hvilke risikerer de samme $500 du var i første omgang villig til at miste, når du første gang.
Denne lille twist hjælper dig med at holde mere af din rentable investeringer. Hvorfor bringe mere overskud i fare?
Den anden stop tab strategi er, selv om en lidt mere kompliceret, vil beskytte flere af dine penge.
Mens vi ville elske at tage æren for denne strategi, fandt vi det da læse diagram handel ved Darryl Guppy. Denne strategi starter ved at se på din samlede kapital, ikke størrelsen af den specifikke investering. Du havde $20 000 i din investeringskonto, kan du handle i 51 gange, hvis hver gang du investeret du sætte 2% af din samlede kapital i fare.
Mens 2% ikke lyder som meget, lader have et kig på et eksempel. I betragtning af din investering konto har $20 000 i det og ønskede kun at sætte 2% af det i fare, ville du være villig til at risikere $400 pr. handel. Dette sikrer, at du vil have 51 chancer for at få det rigtige før du løber tør for penge.
Når du indstiller er din tabsgarantiaftaler dybest set det punkt, hvor du risikerer $400. Da vores første eksempel, ville din tabsgarantiaftaler være på $4,60. Hvis prisen bevæger sig fra $5 til under $4,60, har du tabt $400. Hvad hvis du har købt 2000 aktier på den samme $5? Din tabsgarantiaftaler angives derefter til $4,80. Noget under det, og du har risikeret mere end $400. Hvis du tror, at du ønsker en dybere stop tab, så du ville købe færre aktier. Ideen er enkel: du aldrig risikere mere end den samme beløb pr. handel.
Som prisen stiger, ændre du derefter mængden af din tabsgarantiaftaler i overensstemmelse hermed. Hvis bestanden hits $7, ville du sætte din tabsgarantiaftaler på $6,60.
Givet vores første stop tab strategi, forudsat at du har mistet $500 hver handel, risikerer du at miste omkring 40 gange før du løb tør for penge. Men hvad nu hvis du købt 2000 aktier til $5 hver? Din 10% stop tab ville sætte $1000 i fare. Dette vil sænke antallet af chancer du har på at få det rigtige.
Dens op til dig hvor mange penge, du forbereder at risiko. Mange investorer tror de måder de vil bruge deres overskud, før de er lavet. Dens meget bedre til at tænke over beløbet du er parat til at miste. Denne måde, når jeres hårdt arbejde betaler sig, vil du værdsætte det mere. På den anden side, hvis markedet er uenig med dig, kan du stadig holde fleste af dine penge!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.