5 måder at finde kreditkort for folk med dårlig kredit

Dårlig kredit kan hjemsøge forbruger. Du kan muligvis ikke få lån, du har brug for eller få de samme lån men til en højere rente end du normalt ville med bedre kredit. Men der er en måde at stoppe denne cyklus og det er ved at få et kreditkort og bruger det ansvarligt. Dette vil vise fremtidige långivere, som du arbejder på at betale off dine regninger.
1. online ressourcer
En af de nemmeste måder at få et kreditkort, når du har dårlig kredit er at se online for forskellige købmænd. Selvfølgelig vil du ønsker at holde med store kreditkortselskaber for at være sikker, men mange gange du vil være i stand til at finde kreditkort, som vil tillade dig at starte din vej til bedre kredit.
2. din lokale bank
Mange banker også tillade dig at åbne kreditkort gennem deres institution. Og da banken ved, hvor mange penge du har, kan du nogle gange få en kort, når du har dårlig kredit. Kortet har ikke en høj grænse, men du forsøger at etablere en historie af rettidig betaling, ikke forsøger at opkræve dig selv tilbage til gæld.
3. sikret kort
En anden stor mulighed for kreditkort for folk med dårlig kredit sikret kort. Hvis du nogensinde har brugt et gavekort, er stort set de samme. Du vil sætte penge ind på kortet og derefter være i stand til at bruge det som du ville en traditionel kreditkort. Men i dette tilfælde, du kan ikke bruge mere end du har på kortet, således du er indføre en god kredithistorie.
4. friværdi
Hvis du ejer et hjem og gør afdrag på realkreditlån, kan du være i stand til at refinansiere jeres lån for at få flere penge for din gæld. Hvad du kan gøre er derefter få en kreditkort-konto via din bank med penge finansiering det. Ligesom et debetkort, vil du kun har så mange penge som du have refinansieret, men du er også i stand til at bygge en bedre kreditkort historie ved hjælp af midlerne ansvarligt.
5. hvad man skal kigge efter
Når du er på udkig efter et kreditkort, og du ikke har god kredit, skal du være pickier om, hvem du vælger. Først og fremmest, ønsker du at vælge et kreditkort, der ikke har en høj rente, der vil ophobes saldi, ikke kan du betale. Du vil også finde en kort, der ikke har en høj grænse. Du ønsker at begrænse dit forbrug som du løse din kredit problemer.
Du kan ikke undgå din dårlig kredit, så brug den til at genopbygge dine finansielle historie og skabe en bedre fremtid for dine penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.